Think Pink

Over Think Pink

Think Pink is de nationale borstkankerorganisatie en zet zich dagelijks in voor borstkankerpatiënten en hun familie.

Think Pink vraagt meer aandacht voor borstkanker en financiert wetenschappelijk onderzoek dat de meest voorkomende kanker bij vrouwen bestrijdt. De organisatie heeft vier duidelijke doelstellingen:

  • informeren en sensibiliseren
  • wetenschappelijk onderzoek financieren
  • zorg- en nazorgprojecten ondersteunen
  • patiëntenrechten verdedigen
Drie fondsen

Die doelstellingen maakt Think Pink waar via drie fondsen. Zo helpt het Geef om Haar Fonds vrouwen bij de aankoop van een pruik of mutsje. Met een klein gebaar of extra steun wil het Share your Care Fonds van Think Pink het leven met of na borstkanker makkelijker maken, in en buiten borstklinieken. En het SMART Fonds van Think Pink financiert wetenschappelijk onderzoek naar nieuwe methodes voor opsporing, behandeling en nazorg van borstkanker in België.

Het belang van bewegen

Think Pink hecht ook veel belang aan bewegen, omdat bewegen borstkanker helpt voorkomen én belangrijk is in het herstelproces. Daarom organiseren we heel wat sportieve evenementen. Met een mix van lopen, wandelen, fietsen en yoga biedt Think Pink activiteiten aan voor ieders conditie. Meer informatie over onze evenementen vind je op think-pink.be/acties.

Wil je Think Pink graag steunen?
  • Heb je er al eens aan gedacht om zelf een actie te organiseren of om vrijwilliger te worden?
  • Ben je fan van de trendy mutsjes van Love Charlie of wil je graag een ander handig item of leuk gadget? Aarzel niet en check onze webshop!
  • Je kunt vzw Think Pink en de strijd tegen borstkanker ook steunen door een gift te storten op IBAN BE57 0015 7587 5235 (BIC GEBABEBB) of je kunt ervoor kiezen om maandelijks een kleine bijdrage te doen met een doorlopende opdracht. Je ontvangt een fiscaal attest vanaf 40 euro op jaarbasis.
Wil je meer informatie over Think Pink?

Op de website van Think Pink vind je een overzicht van alle evenementen, hoe je vrijwilliger wordt en hoe je de strijd tegen borstkanker kunt steunen.

Heb je een vraag?

Heidi Vansevenant

+32 474 95 07 16